Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Δημοτικοί Τοπικοί Δρόμοι

Δημοτικοί Τοπικοί Δρόμοι 2011:
Εργασίες Συντήρησης αλλά και Εγκατάλειψη σήμανσης-Διαγράμμισης.

Αγροτική Οδοποιία

      Είδαμε τους τελευταίους μήνες ο Δήμος μας προχώρησε σε εργασίες συντήρησης αγροτικής οδοποιίας (διανοίξεις, αμμοχαλικοστρώσεις κλπ-περιοχές προς Ορμάνι,Κουρί,Παλιό Πηγάδι κ.α).Πολύ καλή η πρωτοβουλία μόνο που σε κάποιες διανοίξεις,τα μηχανήματα πήραν "σβάρνα" και κατέστρεψαν κάποια παλιά τεχνικά(φρεάτια,σωληνωτά),ενώ πολλά πλεονάζοτα "μπαζα" έμειναν διασκορπισμένα ένθεν και ένθεν των δρόμων.Καλό είναι ο Πρόεδρός μας να επιληφθεί του θέματος με τον Δήμο.

Σήμανση -Διαγραμμίσεις Οδικών αρτηριών

     Το οδικό μας δίκτυο (δρόμοι Χωριό-Γκιόλι/Χωριό-Τσιφλίκι) από πλευράς διαγράμμισης έχει εγκαταλειφθεί τουλάχιστον εδώ και 2 χρόνια.Ετσι η διαγράμμιση έχει σβήσει εντελώς(βλ.φωτογραφία-ε...,δεν λείπουν και τα σκουπίδια αριστερά) και οι δρόμοι έχουν καταστεί επικίνδυνοι.
     Επί ημερών Νομαρχίας κ Λιάντση είχε αγοραστεί ειδικό μηχάνημα διαγραμμίσεων και οι δρόμοι συντηρούνταν πιό τακτικά.Τώρα τί έγινε,χάλασε το μηχάνημα?Δεν έχουμε να αγοράσουμε μπογιά?
     Μετά τον "Καλλικράτη" δεν βρήκαμε ποιός είναι αρμόδιος,αν είναι η Περιφέρεια ή ο Δήμος?
      Για το θέμα έγινε πρόσφατα μια υπενθύμιση στον φίλο Πρόεδρο Τάσο Ντίνα και είπε θα το δεί και με τον Δήμο Ορεστίδος τι γίνεται σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου