Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΔΟΞΑ Αμπελοκήπων

ΔΟΞΑ Αμπελοκήπων Κστοριάς :Η Ποδοσφαιρική Ομάδα του χωριού '2011.

Ενα συνοπτικό αφιέρωμα στον Αθλητικό Σύλλογο ΑΣ ΔΟΞΑ Αμπελοκήπων Καστοριάς.

      Η Ποδοσφαιρική Ομάδα του χωριού ξεκίνησε την 10ετία του 1960 σαν Αθλητικός Σύλλογος με την επωνυμία "ΔΟΞΑ" Αμπελοκήπων, που φέρει μέχρι και σήμερα
      Τότε της  δόθηκε και το σημερινό της γήπεδο, στην είσοδο του χωριού.Από την Ομάδα πέρασαν  και έδωσαν "αγωνιστικό" παρόν,πολλοί συγχωριανοί μας, σαν παίκτες,αλλά  και σαν διοικητικά μέλη του Συλλόγου,όπως μπορεί να δεί κανείς στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που αναφέρονται παρακάτω.
       Υπήρξαν,όπως σε όλες τις ομάδες,περίοδοι δόξης αλλά  και παρακμής και διάλυσης.
      Από πέρισυ, η Ομάδα έκανε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα και έδειξε ότι ..."ξανά προς την Δόξα τραβά...!!",αφού κατάφερε να κερδίσει το Πρωτάθλημα Β'Κατηγορίας το 2011 και να αλλάξει κατηγορία,πηγαίνοντας στην Α'.
    Σχετικό ρεπορτάζ για το Πρωτάθλημα και τους πανηγυρισμούς του 2011 στο Γήπεδο δείτε ,από την Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ,με ΚΛΙΚ ΕΔΩ
      Πέρα από τις αγωνιστικές διακρίσεις, είναι καλό που η Ομάδα δίνει διέξοδο στον αθλητισμό στην Νεολαία του χωριού, που αγκάλιασε με ενθουσιαμό το νέο ξεκίνημα.Ετσι βλέπουμε στο FACEBOOK να υπάρχουν αρκετές σελίδες-Ομάδες για ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ με φωτογραφικό υλικό .

Φωτογραφικό Υλικό Αρχείου για ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

      Ο Κώστας Μιχαλόπουλος,ένθερμος φίλος της Ομάδας,έχει συγκεντρώσει στην Καφετέριά του "ΕΠΩΝΥΜΟ",κοντά στο Γήπεδο της Ομάδας,παλιό φωτογραφικό υλικό, σε κάδρα στον τοίχο, με δική του επιμέλεια (η συλλογή έχει και την εύθυμη πλευρά,αφού οι πιό παλιοί συγχωριανοί παίκτες του'1960 αναφέρονται εκεί και με τα "παρατσούκλια" τους) αλλά εκεί βρίσκεται και η Συλλογή από τα Κύπελα-Επαθλα της ΔΟΞΑΣ Αμπελοκήπων.
    Από κεί φωτογραφίσαμε τα στιγμιότυπα της μικρής Συλλογής ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
     Στην συλλογή έχουμε προσθέσει και κάποια σημερινά στιγμιότυπα από το Γήπεδο και τους Πανηγυρισμούς του 2011 σ'αυτό.
     Αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους έχουν συμβάλλει και συμβάλλουν στην πορεία της Ομάδας,είτε  αγωνιστικά είτε διοικητικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου