Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ:Δημητρίου Σάκης &Μπερναντέτ από Γαλλία-Δωρεά 50€ στον Πολιτιστ Σύλλογο-

Σάκης Δημητρίου & Μπερναντέτ-Επίσκεψή τους Καστοριά 2008
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ: Δημητρίου Αθανάσιος(Σάκης) & Μπερναντέτ, από Γαλλία-Δωρεά 50€ στον Πολιτιστ Σύλλογο-Στη μνήμη + Ελευθερίας Νικοπούλου
      Σύντομη επίσκεψη στην Καστοριά και στο χωριό μας Αμπελόκηποι Καστοριάς,τόπο καταγωγής, είχαν προ ημερών, τον Μάιο, ο Σάκης Δημητρίου με την σύζυγό του Μπερναντέτ(Bernadette Dimitriou) που ζούν στο Παρίσι στην Γαλλία(*Βλ. άρθρο μας "Ευρωπαίοι Ομογενείς Αμπελοκήπων").
    Καθώς συνέπεσε με την γιορτή του Αη Νικόλα στο Βουνό 20 Μαϊου,ανέβηκαν και στο Βουνό,στην εκδήλωση του Πολιτιστ Συλλόγου ΠΕΛΣΑ,στους πρόποδες του Βουνού κάτω απ'τον Αη Νικόλα,όπου συνάντησαν και την Πρόεδρο του Συλλόγου Σοφία Χατζή.
      Σημειώνεται ότι ο Σάκης είναι γιός του συγχωριανού μας Βαγγέλη Δημητρίου,αδελφού Ελευθ.Νικοπούλου, ξάδελφος του γράφοντος Χρ.Νικόπουλου.
Σάκης Δημητρίου & Μπερναντέτ-Ιαν 2008-
Σπίτι Φώτη Νικόπουλου με την Θεία Ελευθερία κ α συγγενείς
       Σε συνάντηση που είχαμε στο Ξενοδοχείο "ΓΑΛΑΞΙΑΣ" στο Γκιόλι,μεταξύ των άλλων ,άφησαν ως συμβολική Δωρεά για τον Πολιτιστ Σύλλογο,το ποσό των 50€ που δόθηκε στον Σύλλογο,στην Μνήμη της θείας τους(και μητέρας μου) Ελευθερίας Νικοπούλου  με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνό της 14 Φεβρ(συμπλήρωση 1 χρόνου 15 Φεβρουαρίου 2017) στο οποίο δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.
      Ο Σύλλογος,μέσω της Προέδρου Σοφίας Χατζή ευχαριστεί και παρεκάλεσε για δημοσίευση στο Ιστολόγιό μας αυτό,αφού δεν  εκδίδεται πλέον η Εφημερίδα του Συλλόγου,ενώ θα το αναδημοσιεύσουν στο Ιστολόγιο του Συλλόγου ΠΕΛΣΑ και στα λοιπά ηλεκτρονικά μέσα για ενημέρωση των δωρητών,στους οποίους εύχεται  υγεία και καλή διαμονή στην Γαλλία Οικογενειακώς.
===========================
Νικόπουλος Χρίστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου